Syrový květák s mořskými řasami v česnekové raw kešu omáčce
03.02.2023
Syrový
květák je prebiotikum a tím velmi pomáhá zdravé střevní mikroflóře.
Ingredience: předem namočené mořské řasy hijiki, syrový květák, olivový olej, sůl, raw kešu omáčka. Recept na omáčku najdete v článku nazvaném Raw "sýrová" kešu omáčka
Syrový květák dobře omyjeme a požadované množství nakrájíme na drobounko. Dáme do mísy, trošku osolíme a pokapeme olivovým olejem. Promícháme a odložíme. Předem namočené mořské řasy scedíme, nakrájíme na menší kousky a přimícháme do květáku s olivovým olejem.
Poté začneme
s přípravou kešu omáčky. Květák
mezitím trochu změkne. Kešu omáčku vmícháme v požadovaném množství do
květáku, promícháme a servírujeme.