Frekvence Těla
26.01.2020
Žijeme ve světě energií, frekvencí a vibrací. V těchto termínech začínáme uvažovat a stávají se běžnou součástí našich každodenních rozhovorů. Odhalují podstatu a vzájemnou interakci událostí kolem nás. Podívejme se na některé frekvenční údaje našeho těla a potravin.
V roce 1992 Bruce Tainio Tainionské Technologie, nezávislé divize Eastern State University v Cheny ve Washingtonu, sestrojil první frekvenční monitor. Tainio zjistil, že průměrná frekvence lidského těla během dne je 62-68 Hz. Frekvence zdravého těla je 62-72 Hz a její pokles poškozuje imunitní systém.
Lidské tělo:
Frekvence Mozku Génia 80-82 MHz
Rozmezí Mozkové Frekvence 72-90 MHz
Běžná Frekvence Mozku 72 MHz
Lidské Tělo 62-78 MHz
Lidské tělo: od krku nahoru 72-78 MHz
Lidské tělo: od krku dolů 60-68 MHz
Štítná žláza a příštítná tělíska 62-68 MHz
Brzlík 65-68 MHz
Srdce 67-70 MHz
Plíce 58-65 MHz
Játra 55-60 MHz
Slinivka břišní 60-80 MHz
Nachlazení a chřipka začíná na: 57-60 MHz
Onemocnění začíná na: 58 MHz
Přemnožená kandida začíná na: 55 MHz
Přístupnost herpes viru: 52 MHz
Přístupnost pro rakovinu: 42 MHz
Smrt začíná na: 25 MHz
Potraviny s vysokou vibrací
čerstvá listová zelenina (70-90MHz), okurky, zelené šťávy (až 250MHz), ovoce (60-70MHz), mořská zelenina, fermentované potraviny, syrové ořechy (nejlépe namočené), syrový med, javorový sirup, rostlinné oleje lisované za studena
Potraviny s nízkou vibrací
Zpracované/Konzervované potraviny, bílá mouka, bílý cukr, limonáda, káva, alkohol, umělá sladidla, smažené potraviny, potraviny z mikrovlnné trouby, margaríny, GMO potraviny, potraviny pěstované s pesticidy, továrně produkované maso, čokoládový dort (1-3MHz), Hamburger(5MHz)